piątek, 26 września 2014

Obiecana fotorelacja z wczorajszej, lekkostrawnej kolacji.

Składniki potrzebne do wykonania kolacji:            (breakfast: ketchup, oil, conchita wurst, onion)



Przygotowanie w kilku krokach:                   (step by step)
Kiełbasa i cebula zostały przekrojone w celu sprawdzenia twardości,  zalecamy podawanie w całości.




Jak podawać- propozycja:                              (servering)

Efektowna propozycja przyozdobienia talerza- niezapomniane wrażenia dla gości gwarantowane.

A tak prezentuje się talerz po zjedzeniu. W dalszym ciągu robi wrażenie.

 

Życzymy wszystkim smacznego! W razie pytań o szczegóły przygotowania, śmiało można do nas pisać.

5 komentarzy:

  1. Ja mam pytanie natury technicznej, chciałam tak pokroić cebulkę, ale nie dało rady. Więc napiszcie mi jakiego noża do tego użyłyście. Mam podejrzenia że chodzi o nóż z promocji z naklejkami z carrfour? Jeśli tak to trza będzie spiąć poślady i wyruszyć w drogę po takiego.

    OdpowiedzUsuń
  2. Droga Tris, zgodnie z przepisem, cebulka powinna pozostać w całości, a została pokrojona tylko i wyłącznie w ramach eksperymentu celem sprawdzenia jej gęstości zabudowy. Niestety nie możemy podać marki producenta, ale w tajemnicy zdradzę Ci, że jest to wiodąca marka ze wschodu, dostępna w sprzedaży bezpośredniej na lokalnym bazarze.

    OdpowiedzUsuń
  3. Dziękuję za szybką odpowiedź, od razu widać że solidna z Was firma. No ja dokładnie w tym samym celu zamierzałam pokroić tą cebulkę, nie widzę innej możliwości sprawdzenia wyżej wymienionej gęstości zabudowy. Ale tu sprawa się rypła, u mnie na wsi pani Stenia tylko raz w tygodniu rozkłada swój bazarek, muszę więc czekać do piątku teraz. Ale ja cierpliwa jestem, poczekam, a potem dam znać jak ogarnęły tą ucztę moje kubki smakowe. Pozdrawiam!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Mamy taką prośbę, ze względu na troskę o Twoje zdrowie lub życie poproś o nadzór kogoś z bliskich, krojenie cebuli tą techniką bywa nie lada wyzwaniem, tym bardziej, że nóż, którym będziesz kroić pochodzi od pani Steni, a wiadomo, że to pochodzi z niewiadomego źródła. I oczywiście czekamy na relację i fotorelację z Twojej uczty!

      Usuń
    2. A i jeszcze jedno, zgadza się, jesteśmy bardzo solidną firmą, z resztą prężnie rozwijającą się i dbamy o swojego klienta.

      Usuń