Przygotowanie w kilku krokach: (step by step)
![]() |
Kiełbasa i cebula zostały przekrojone w celu sprawdzenia twardości, zalecamy podawanie w całości. |
Jak podawać- propozycja: (servering)
![]() | |
Efektowna propozycja przyozdobienia talerza- niezapomniane wrażenia dla gości gwarantowane. |
![]() | |
A tak prezentuje się talerz po zjedzeniu. W dalszym ciągu robi wrażenie. |
Ja mam pytanie natury technicznej, chciałam tak pokroić cebulkę, ale nie dało rady. Więc napiszcie mi jakiego noża do tego użyłyście. Mam podejrzenia że chodzi o nóż z promocji z naklejkami z carrfour? Jeśli tak to trza będzie spiąć poślady i wyruszyć w drogę po takiego.
OdpowiedzUsuńDroga Tris, zgodnie z przepisem, cebulka powinna pozostać w całości, a została pokrojona tylko i wyłącznie w ramach eksperymentu celem sprawdzenia jej gęstości zabudowy. Niestety nie możemy podać marki producenta, ale w tajemnicy zdradzę Ci, że jest to wiodąca marka ze wschodu, dostępna w sprzedaży bezpośredniej na lokalnym bazarze.
OdpowiedzUsuńDziękuję za szybką odpowiedź, od razu widać że solidna z Was firma. No ja dokładnie w tym samym celu zamierzałam pokroić tą cebulkę, nie widzę innej możliwości sprawdzenia wyżej wymienionej gęstości zabudowy. Ale tu sprawa się rypła, u mnie na wsi pani Stenia tylko raz w tygodniu rozkłada swój bazarek, muszę więc czekać do piątku teraz. Ale ja cierpliwa jestem, poczekam, a potem dam znać jak ogarnęły tą ucztę moje kubki smakowe. Pozdrawiam!
OdpowiedzUsuńMamy taką prośbę, ze względu na troskę o Twoje zdrowie lub życie poproś o nadzór kogoś z bliskich, krojenie cebuli tą techniką bywa nie lada wyzwaniem, tym bardziej, że nóż, którym będziesz kroić pochodzi od pani Steni, a wiadomo, że to pochodzi z niewiadomego źródła. I oczywiście czekamy na relację i fotorelację z Twojej uczty!
UsuńA i jeszcze jedno, zgadza się, jesteśmy bardzo solidną firmą, z resztą prężnie rozwijającą się i dbamy o swojego klienta.
Usuń